Ga naar hoofdnavigatie Ga naar sitenavigatie Ga naar hoofdmenu All 3M.com Site Map

Rear Projection Displays

De aanwezigheid van heldere & scherpe 3M rear projection folies en schermen samen met projectors verbeteren de interactie en communicatie met uw klanten

Rear projection folies & schermen

Synergie

De veelzijdige, zelfklevende Vikuiti Rear Projectionfolie transformeert ramen in een bruisende branding- en promotietool door ​​video's, statische beelden en dynamische berichten direct te projecteren op het oppervlak. Afbeeldingen kunnen eenvoudig worden afgelezen van op grote afstand en vanuit alle hoeken, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden. Bovendien kan de Vikuiti folie gesneden worden in elke gewenste vorm en grootte.Handig voor bedrijfslogo's en merken.

Vikuiti™ Rear Projection Displays (PDF: 6.2 MB Engels)

Vikuiti™ Rear Projection Screens (PDF: 1.3 MB Engels)

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op met ons?

Virtuele mannequin

Virtual Mannequin

Onze virtuele mannequin helpt u om effectief uw producten te promoten op een unieke en innovatieve manier; het creëren van opwinding, aandacht trekken en stimuleren van de verkoop via point-of-sale. De mannequin kan elke gewenste vorm aannemen: een menselijk lichaam, een tekenfilmpersonage of allerlei andere fantasierijke vormen. Het maakt dat mensen even verbaasd stoppen en stelt u in staat om uw berichten te communiceren als nooit tevoren. Ideaal voor musea, showrooms, recepties, bioscopen - overal waar communiceren met uw doelgroep belangrijk is.

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op met ons?

 Just a Tought

‘Just a thought’

Wie bij het woord ‘folie’ alleen denkt aan bubbelend plastic dat je op je ruit plakt tegen de inkijk, die heeft een tijdje niet opgelet.

Lees hier het volledige artikelAlfa Romeo Turkije installeert op maat gemaakte Vikuiti folie van 3M voor krachtige reclame op de ruit.

Visuele impact is bepalend voor het succes van moderne automerken. Alfa romeo Istanbul gebruikt Vikuiti rear projection folie van 3M, om op straat krachtige boodschappen te presenteren met het gebruik van full-colour, full-motion video.

Lees hier het volledige artikel