Ga naar hoofdnavigatie Ga naar sitenavigatie Ga naar hoofdmenu null

Actualiteit

Aanmelden eNieuwsbrief

Reclame rijden in bijzonder gewrapte Mini’s

23/05/2013

Publi Strada is een mediabedrijf dat zich richt op autoreclame. Zij verzorgen reclamecampagnes op auto’s, regionaal in Limburg. 24 uur per dag, 7 dagen per week in het straatbeeld. Daarbij werken zij voor de auto’s samen met Mini store Hasselt en BMW Peter Beckers. Voor de bestickering van deze auto’s werkt Publi Strada samen met Prommid uit Opglabbeek.

Zij maken van deze auto’s ware eye-catchers die in het straatbeeld niet te missen zijn.

Klant evenement
Samen met Mini store Hasselt en BMW Peter Beckers organiseerde Publi Strada op maandag 25 maart voor de 3de maal op rij een evenement in de garage van Beckers. Het doel hiervan is de sponsors te bedanken maar ook hen met elkaar in contact te brengen. Er werd plaats gemaakt voor standjes met hapjes, drankjes en andere diverse zaken. Prommid kreeg een speciale plaats in de garage om ter plekke zelf live te laten zien hoe een Mini gewrapt wordt.

Bekijk hier alle foto’s van dit evenement

3M folie
De materialen die Prommid heeft gebruikt om deze Mini’s te wrappen zijn heel divers. Voor de fullcolour prints is gebruik gemaakt van 3M™ Controltac™ Folie IJ380-20 en 3M™ Scotchcal™ 8580 Laminaat. Deze folies zijn extreem flexibel en ontwikkeld voor voertuigen met 3D contouren. Voor totaal carwrap is de 3M™ Scotchprint® Car Wrap Folie 1080 gebruikt en voor de teksten is de 3M™ Scotchcal™ Folie 80 snijfolie gebruikt.

 

Terug