Ga naar hoofdnavigatie Ga naar sitenavigatie Ga naar hoofdmenu All 3M.com Site Map

Realisaties

Aanmelden eNieuwsbrief

‘Greener solutions’ zetten nieuwe standaard neer

10/07/2013

Tanco Reklame Fullcolor Signmakers verzorgt al jaren de voertuigbelettering voor een groot aantal organisaties uit het Westland. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk aandachtspunt. De nieuwe 3M™ Envision™ Print Wrap Film 480Cv3 is dan ook enthousiast ontvangen door het team van Tanco én door hun relaties. In combinatie met de inkten op waterbasis van de HP-latex-printer biedt het een hoogwaardige, milieuvriendelijke oplossing voor onder andere autoreclame.

Directeur Cees de Rijke vertelt: "Klanten vroegen ons regelmatig of we ook milieuvriendelijk folie konden leveren bij de inkten op waterbasis. Ik ben daarom heel blij met deze ‘Greener Solutions folies’. Dit is echt een grote stap: we kunnen onze relaties hiermee helpen hun duurzaamheidsbeleid concreet te maken."

De nieuwe Envision Wrap folies zijn PVC-vrij en ze zijn gemaakt zonder toevoeging van bijvoorbeeld chloor en weekmakers. Ze zijn flexibel genoeg om alles in te pakken, van auto’s tot schepen en gebouwen. De montage gaat goed vindt De Rijke: "Het werkt net even lekkerder dan andere folies, want het materiaal is zeer vervormbaar en weinig gevoelig voor hoge en lage temperaturen. Bovendien is de latexinkt snel droog en heb je geen last van sterke reuk tijdens de montage. Wat mij betreft is deze groene folie dan ook een nieuwe standaard in de markt!"

Voor Noviflora heeft Tanco Reclame een Volkswagen bestelbus voorzien van een volledige wrap met een prachtige – groene! - graphic. De inkt: op waterbasis. De folie: 3M Envision Wrap Film 480Cv3. De Rijke: “We hebben voor deze klant al meer wagens gedaan, waaronder een aantal vrachtwagens. Ook Noviflora hecht veel waarde aan duurzaamheid, dus wij én zij zijn heel blij dat we deze volledig ´groene´ oplossing konden aanbieden.” Mieke van Berkel van de communicatie-afdeling van Noviflora is al met al heel enthousiast over het eindresultaat, dat niet alleen duurzaam is, maar ook een fantastische uitstraling heeft: "Het glanst prachtig en het is echt ontzettend mooi, bijna fotokwaliteit!"

Klik hier om meer te lezen over de 3M™ Envision™ Wrap Film 480Cv3

Terug naar: