Ga naar hoofdnavigatie Ga naar sitenavigatie Ga naar hoofdmenu null
Schuren


3M™ Schuurmaterialen

Eerste vereiste voor een fraaie verfafwerking? Een goed voorbewerkte ondergrond. Schuren dus. Gebruik het assortiment van 3M™ SandBlaster™.
Of u nu oude verflagen wilt verwijderen of een kleine muurreparatie strak wilt maken? SandBlaster™ schuurproducten zijn van topkwaliteit en ontwikkeld om SNELLER te schuren met een hoogwaardig eindresultaat en een langere levensduur. Wij hebben producten die op diverse materialen gebruikt kunnen worden zoals hout, metaal, kunststof en glasvezel en bovendien zijn ze voorzien van een speciale coating die het vollopen verhindert. SandBlaster™ schuurmaterialen zijn verkrijgbaar in een aantal uitvoeringen.
Klik hier voor de 3M™ SandBlaster™ video - efficiënt schuren in 3 stappen.
Verkoopadressen van 3M™ schuurmaterialen voor de doe-het-zelver

Flexibele Schuurmaterialen Flexibele Schuurmaterialen 3M™ SandBlaster™ Ultra Flexibele Schuurvellen bieden u een heel nieuwe schuurervaring!
Schuurblokken en Schuurpads Schuursponzen Handig en comfortabel schuren.
Schuurpapier Schuurpapier Schuurpapier in schuurvellen en schuurrollen. Voor schuren van metaal, hout en stuc- en pleisterwerk.
Schuurmateriaal voor stuc- en pleisterwerk Schuurmateriaal voor stuc- en pleisterwerk Duurzame schuurmaterialen speciaal geschikt voor stuc- en pleisterwerk, gips en reparatiemiddelen.