Ga naar hoofdnavigatie Ga naar sitenavigatie Ga naar hoofdmenu All 3M.com Site Map

Software


Software Improve your Hospital Performance.

          You can't manage what you don't measure.
Software

3M™ Codefinder / 3M™ APR-DRG Grouper Software

3M™ Coding and Grouping System is een geïntegreerde software die uw organisatie ondersteunt in alle aspecten van het codeerproces.

Deze Software werkt met de regels en de terminologie van ICD-9-CM dankzij een software pakket waarin alle codeerregels zijn geïntegreerd en waarin de richtlijnen van de overheid zijn opgenomen.  Vind de meest aangepaste DRG dankzij een software die u ook de kans biedt om dezelfde codes te groeperen met behulp van een andere ‘groeper’ (3M™ IR-DRG, 3M™ APR-DRG 20 enz…).   

Reference Software. Krijg online toegang tot drie volumes ICD-9-CM codes en tot de regels die door AHA CODING CLINIC werden gepubliceerd.

3M™ Data Quality Editor

3M™ Data Quality Editor - Laat de codeerder toe 100% van de patiëntenfiches te onderzoeken en voortijdig elk conformiteitsprobleem te detecteren.

De DQE software helpt het risico op niet-conformiteit te beperken, de financiering te verbeteren en het aantal niet-te-groeperen patiënten te limiteren.

3M™ PARM Software

Analyse, grafieken, boordtabellen, normen, financiering, rapportering, simulaties, kostenberekening, klinische coherentie van patiëntengegevens.