Ga naar hoofdnavigatie Ga naar sitenavigatie Ga naar hoofdmenu All 3M.com Site Map

Additieven voor coatings


Baanbrekende en zinvolle oplossingen ontstaan niet zomaar. Ze zijn een resultaat van een proces wat zich focust op research & development samen met u, onze klanten.

Meer dan 60 jaar ontwikkelt en produceert 3M Energy & Advance Materials groep (EAMD) producten die u helpen uw productiviteit of de productkwaliteit te verbeteren en uw controle kosten te verlagen.

3M EAMD biedt een breed pakket aan technologieën ontwikkelt om de industriële productiviteit continue te verbeteren In de automobiel en chemische industrie bieden onze glass bubbles vele oplossingen inclusief een sterke gewichtsreductie, kostenbesparing door procesverbeteringen en de glass bubbles zijn ook heel eenvoudig in gebruik. In de cosmetica industrie is het gebruik van Cosmetische Microspheres gemeengoed voor een verbeterde feel, flow en structuur.

Kijk snel op onze Engelse website www.3M.eu/EAMD verder naar alle oplossingen die wij u kunnen bieden. Wacht niet en neem contact met ons op wanneer u vragen of opmerkingen heeft.