Ga naar hoofdnavigatie Ga naar sitenavigatie Ga naar hoofdmenu null

Samenwerking 3M Electrical Markets Division en DYMO Rhino.


 

Vanaf 1 juni 2010 verkoopt 3M, via zijn gekend electrotechnisch distributiekanaal, een gezamenlijk gamma van draagbare labelmachines in Europa en in Noord en Zuid-Amerika.

Dymo Family3M en DYMO Rhino zijn deze samenwerking aangegaan omdat ze samen optimaal kunnen profiteren van aanzienlijke groeimogelijkheden op de elektrotechnische markt. 3M is al zeer lang een van de belangrijkste leveranciers van hoogwaardige elektrotechnische producten en is zowel nationaal als internationaal een grote speler op de elektrotechnische markt. De producten van DYMO Rhino worden in de industrie alom geroemd om hun gebruiksvriendelijkheid, prestaties en degelijkheid.
 

3M verkoopt onderstaande lijn van draagbare labelmachines. De bijbehorende tapes zijn eveneens apart te verkrijgen:

• 3M™ Portable Labeler PL 100 – De PL 100 is onze voordeligste Dymo Familydraagbare labelmachine, waarmee men in kleine bedrijven of thuis kwalitatief hoogstaande labels voor allerlei doeleinden maakt. Deze labelmachine produceert hoogwaardige labels, ook op krimpkous!

• 3M™ Portable Labeler PL 200 – De robuuste PL 200 is de ideale labelprinter voor professionele installateurs die in veeleisende industriële omgevingen onderhouds- en reparatietaken uitvoeren.


• 3M™ Portable Labeler PL 300 – De ideale draagbare labelmachine voor professionals die werken met grote aantallen installaties in het veld, zoals de instrumentatie op grote elektrische panelen. De PL 300 bevat talloze revolutionaire en tijdbesparende mogelijkheden, zoals sneltoetsen, pc-verbinding en een bibliotheek met meer dan 250 voorgeprogrammeerde en eenvoudig te vinden industriële termen en symbolen. Dit bespaart tijd bij het invoeren.