Ga naar hoofdnavigatie Ga naar sitenavigatie Ga naar hoofdmenu All 3M.com Site Map

 


3M introduceert een aantal schoonmaakinnovaties.

Ontdek de nieuwe Scotch-Brite™ Paarse schuurspons en de Zwarte Scotch-Brite™ Hi-Pro. Deze nieuwe generatie HACCP schuursponzen van 3M bieden oplossingen t.o.v. de staalwolsponzen: ze behouden hun initiële vorm en liggen gemakkelijk in de hand. Ze spoelen veel gemakkelijker dankzij open webstructuur, hebben een hoog schurend vermogen en zijn duurzaam. Tevens vermijdt u metaalcontaminatie en behoudt een betere controle over het verbruik van detergenten. Reinigen wordt nu veel eenvoudiger en aangenamer.

 

 .

 

De 3M™ Scotch-Brite™ 2020 Nailsaver
De Scotch-Brite Paarse schuurspons (HACCP gecertificeerd), is geschikt voor het intensief en vrijwel krasvrij reinigen van delicate oppervlakten.

Vraag GRATIS sample aan! 
Klik hier voor de technische Fiche

 

De 3M™ Scotch-Brite™ 2030 Nailsaver
De Zwarte Scotch-Brite Hi-Pro is speciaal voor het zeer agressief reinigen van aangebrande etensresten in potten en pannen en grills. Deze spons is voorzien van een schuurpad die gebaseerd is op de technologie van de Hi-Pro vloerpad.

Vraag GRATIS sample aan! 
Klik hier voor de technische Fiche

 

De 3M™ Essential 2012 Microvezeldoek
3M introduceert een betaalbare microvezeldoek van goede kwaliteit. De doek aheeft een hoge vochtopname capaciteit en kan tot wel 300 keer gewassen worden op 95 graden. Deze microvezeldoek ligt prettig in de hand en pluist niet. Dit is alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Vertrouwde kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.
 

Vraag GRATIS sample aan!
Klik hier voor de technische Fiche

 

De 3M™ Nomad™ 96% gerecyclede entreemat

Als u het milieu belangrijk vindt en milieuvriendelijk wilt schoonmaken, is de 3M Nomad 96% Gerecyclede Entreemat iets voor u. Dit is een duurzame oplossing van 3M voor uw entreemat. Deze mat is niet alleen gemaakt uit 96% gerecycled materiaal, maar voorkomt ook dat vuil en vocht het gebouw binnenkomen, zodat u het gebruik van schadelijke en dure schoonmaakmiddelen kunt beperken. Duurzaam en Groen vuil buiten de deur houden


Vraag GRATIS sample aan! 
Klik hier voor de technische Fiche

Waar te koop?

Terug naar: Home

Handige links
 
Schoonmakers
Architecten
Gezondheids- & veiligheidsmanagers
Nieuws

Verwante links
 
Contact