Ga naar hoofdnavigatie Ga naar sitenavigatie Ga naar hoofdmenu All 3M.com Site Map

3M™ Peltor™ Radio XP Gehoorkap. Klinkt beter, beschermt beter.

 XP Radio Gehoorkap. Klinkt beter, beschermt beter.

Perfecte radio-ontvangst, beste bescherming
Effectieve gehoorbescherming is belangrijk en voor ontspanning in de werkomgeving is een goede radio gewenst. De Peltor Radio XP Gehoorkap biedt zowel geluidsdemping van 29 tot 32 dB als een uitstekende FM-radio-ontvangst. De gehoorkap is eveneens beschikbaar met helmbevestiging.

Werk je in een lawaaierige omgeving? Dan draag je gehoorbescherming tegen schadelijk geluid. Om niet alleen veilig maar ook prettig te werken zijn er 3M Peltor XP Radio gehoorkappen die de beste geluidsdemping (29 tot 32dB) combineert met optimale FM radio-ontvangst. Tijdens werkzaamheden kun je je favoriete muziek beluisteren of op de hoogte blijven van het nieuws via de ingebouwde FM-radio. Met een kabeltje kan eenvoudig een iPod of MP3-speler aangesloten worden. De bediening van de Peltor Radio gehoorkap is eenvoudig en direct. Dat houdt je concentratie bij het werk.

De Radio XP gehoorkap is verkrijgbaar in twee versies: met hoofdband (zachtgevoerd) en helmbevestiging. De Radio XP werkt op twee AA-batterijen, die standaard meegeleverd worden, net als een stereokabel voor aansluiting op een MP3-speler of iPod. De gehoorkap is eveneens leverbaar met oplaadbare batterij en lader.

Professionals en veiligheidskundigen vinden de nieuwe 3M Peltor XP Radio Gehoorkappen bij hun 3M distributeur. Kijk hier voor de adressen.
Wij wensen je veel werkplezier toe!Terug naar: