Ga naar hoofdnavigatie Ga naar sitenavigatie Ga naar hoofdmenu All 3M.com Site Map

Schweissen & Schneiden, een niet te missen evenement

Schweissen & schneiden

Op 16 september 2013 is het weer zover, dan wordt het startschot gegeven van de Schweissen & Schneiden beurs in Essen, Duitsland. Van maandag 16 september tot en met 21 september staat ook 3M op deze beurs om u te informeren over vernieuwde en bestaande producten.

Waarom de S&S bezoeken?
De Schweissen & Schneiden beurs is de absolute top in zijn segment. Tijdens deze zesdaagse wordt er aandacht geschonken aan het ruime assortiment producten, processen en diensten op het gebied van lassen en snijden. Ook voor u is deze beurs de ideale gelegenheid om de nieuwste 3M™ Speedglas™ ontwikkelingen te zien.

Op de 3M-agenda
De introductie van de vernieuwde 3M™ Adflo™ motorunit met als belangrijkste nieuwe kenmerken: zeer licht in gewicht, Li-ion in plaats van NiMh batterij, zeer snel opladen en met een nieuwe oplader.
Daarnaast natuurlijk de focus op het uitgebreide 3M™ Speedglas™ 9100 assortiment en de 3M™ Cubitron™ schuurmaterialen, inclusief demonstraties met schuurmaterialen.

Waar is 3M te vinden?
De 3M-stand is in hal 1.0, standnummer C129.

Praktisch
De 3M Speedglas specialisten, Philip Fertin en Erik-Jan Veeren, zijn van maandag tot en met vrijdag aanwezig op de beurs voor al uw vragen.
Openingsuren: 16/9 - 20/9 van 9.00 – 18.00 uur, en zaterdag 21/9 van 090.00 - 16.00 uur Tickets kunnen handig online aangeschaft worden via http://www.schweissen-schneiden.com/en/schweissen___schneiden/index.html

Graag tot op de 3M stand in Essen!Terug naar: