Ga naar hoofdnavigatie Ga naar sitenavigatie Ga naar hoofdmenu null
3M™ Securefit™ 400 EU Amber

Nieuwe 3M™ Securefit™ Oogbescherming
Probeer de nieuwe veiligheidsbrillen die zich automatisch aan elke hoofdmaat aanpassen.3M Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s)

3M heeft een passie voor de bescherming van werknemers in alle soorten industrieën en werkomgevingen. Meer/Minder

Deze passie helpt ons bij het constant innoveren van producten en systemen om uw werknemers veilig en beschermd te laten werken in welke industrie, discipline of technologie dan ook.

We streven naar comfortabele, goed ontworpen persoonlijke beschermingsmiddelen die uw werknemers de meest efficiënte bescherming bieden. U kunt erop vertrouwen dat 3M hard werkt aan het aanbieden van PBM die uw werknemers graag dragen.

 
Zelfaanpassende veiligheidsbril combineert draagcomfort met perfecte pasvorm

Product introductie

Nieuwe Oogbescherming geschikt voor iedereen

Veiligheidsbrillen bieden pas oogbescherming als ze gedragen worden. In de praktijk draagt ruim een derde van de werknemers deze niet omdat hij zit niet prettig zit. 3M Veiligheid introduceert daarom een nieuwe serie 3M™ SecureFit™ 400 Veiligheidsbrillen.

Ebola Virus Disease

Product in de kijker

Voorbereid & beschermd Ebola Virus Disease (EVD)

3M heeft veel vragen gekregen over de persoonlijke beschermings-producten die zij aanbiedt om de mogelijke blootstelling aan (EVD) te voorkomen. Klik hier voor antwoord op de meest voorkomende vragen (Eng.)

Vraag een test aan

3M™ 4000 Serie ademhalingsmasker

De 4000 serie ademhalingsmaskers van 3M zijn kant en klare onderhoudsvrije halfgelaatsmaskers met filters die ontwikkeld zijn voor een effectieve en comfortabele bescherming.

 

Volg ons op

Zoeken in productcatalogus

Hulp nodig?

Als u vragen heeft of meer informatie wilt, neem contact met ons op.

3M Seminar

Wil je graag een
gratis seminar volgen?
Schrijf je hier in