Ga naar hoofdnavigatie Ga naar sitenavigatie Ga naar hoofdmenu All 3M.com Site Map

Overheid

 Montage of government building and monuments

Uw uitdagingen evolueren. Wij ook.

Wanneer u met ons werkt, profiteert u van een ervaring van meer dan drie decennia en van de hulpmiddelen, infrastructuur en technologieën van 3M.

U kunt bovendien gerust zijn: wij zullen er zijn om u op lange termijn te blijven ondersteunen bij uw beveiligingsprojecten met onze innovatieve oplossingen. Voor ons betekent 'samenwerking' meer dan gewoon het leveren van producten - het is een partnerschap die loopt van de ontwerpfase tot de oplevering en ondersteuning.

We hebben meer dan 100 landen geholpen om beveiligingsinitiatieven in te voeren, die gaan van het integreren van beveiligingsmaterialen in hun identiteitskaarten tot het ontwikkelen van geïntegreerde oplossingen voor het inschrijven, personaliseren en uitreiken van identiteitsdocumenten. Onze grenscontroleoplossingen worden gebruikt in belangrijke internationale grenzen, van de Verenigde Staten tot Mexico, in Canada, in het Verenigd Koninkrijk en in China. We benutten deze ervaring om u met geïntegreerde oplossingen te helpen voldoen aan de wijzigende beveiligingsreglementen en beveiligingsuitdagingen.

Uitgifte van paspoorten Uitgifte van paspoorten
Ons uitgebreide producten- en dienstengamma omvat alles van individuele software, hardware en materiaaloplossingen tot volledige paspoortproductie-installaties.
Meer informatie over onze oplossingen voor paspoortuitgifte
Border management Border Management
Onze oplossingen, van geïntegreerde Border Managementsystemen tot e-paspoort readers, zijn bedoeld om een reisdocumenten snel te controleren.
Meer informatie over onze Border Managementoplossingen
Uitreiking rijbewijzen en identiteitskaarten Uitreiking rijbewijzen en identiteitskaarten
We bieden geïntegreerde oplossingen aan voor het uitreiken van rijbewijzen en identiteitskaarten, die niet enkel veilig maar ook gemakkelijk te controleren zijn.
Meer informatie over onze oplossingen voor uitreiking van rijbewijzen en identiteitskaarten
Oplossingen voor de wetshandhaving Oplossingen voor de wetshandhaving
We helpen politiediensten te voldoen aan hun behoeften door hen biometrische identificatieoplossingen te bieden die rendabel, FBI-gecertificeerd en volledig conform NIST zijn.
Meer informatie over onze oplossingen voor politiediensten
Accijnszegels Accijnszegels
We bieden een breed gamma technologieën en een uitgebreide expertise in beveiligingsprinten, om u op maat gemaakte, uiterst beveiligde accijnszegels te brengen.
Meer informatie over onze accijnszegels

Man walking down hallway with papers
Neem contact op met een expert

Vind een specifiek product

Naar producten en diensten