Ga naar hoofdnavigatie Ga naar sitenavigatie Ga naar hoofdmenu All 3M.com Site Map

Uitgifte van rijbewijzen en identiteitskaarten

Enabling reliable document issuance

Betrouwbare uitgifte van documenten, in elke stap van het proces

We combineren onze unieke expertise in de geïntegreerde productie van beveiligde identiteitsdocumenten en ons uitgebreide portfolio van beveiligingsmaterialen met de kennis van de beste werkstroommethodes om zo gekwalificeerde, alomvattende identificatieoplossingen te bieden.

Dankzij ons unieke porfolio aan technologieën in combinatie met onze sterke focus op onderzoek en ontwikkeling, hebben we een uitgebreide selectie aan beveiligingsmaterialen kunnen ontwikkelen. Door zichtbare, onzichtbare, manipulatiebestendige en forensische technologieën te combineren, kunnen we rijbewijzen en identiteitskaarten ontwerpen die voldoen aan het beveiligingsniveau van uw keuze... en aangepast aan uw budget.

Het is ons doel identiteitsdocumenten te produceren die niet enkel uiterst veilig zijn, maar die ook gemakkelijk te controleren zijn door grenswachters en politiepersoneel in diverse omgevingen.

System Design & Integration Systeemontwerp en -integratie
Als uw partner passen we onze jarenlange ervaring in beste werkstroommethodes en bedrijfsregels toe om u te helpen uw operationele efficiëntie te verhogen, de implementatierisico's te verminderen en de kosten te beperken.
Meer weten? Neem contact met ons op.
Enrollment Hardware & Software Systems Inschrijvingshardware en -software
Onze gegevensregistratieapparaten en onze identiteitsbeheer- en werkstroomsoftware maken snellere beslissingen mogelijk en bieden een integratieondersteuning voor externe gegevensbanken.
Leer meer over onze Inschrijvingshardware en -software
Security Material Technologies for Credentials Beveiligingsmateriaaltechnologieën voor identiteitsdocumenten
Voor extra beveiliging kunnen vele van onze bedrijfseigen, gelaagde beveiligingstechnologieën worden geïntegreerd in uw oplossing voor identiteitsdocumenten.
Meer informatie over onze beveiligingsmateriaaltechnologieën voor identiteitsdocumenten
Secure Credential Printing, Production & Personalization Veilig printen, produceren en personaliseren van identiteitsdocumenten
Of u nu identiteitsdocumenten uitreikt vanuit een centrale vestiging of vanuit een aantal gedecentraliseerde vestigingen, wij bieden u een reeks passende print- en personaliseringsoplossingen.
Meer informatie over print- en personaliseringsoplossingen voor identiteitsdocumenten

Man walking down hallway with papers
Neem contact op met een expert

Vind een specifiek product

Naar producten en diensten