Ga naar hoofdnavigatie Ga naar sitenavigatie Ga naar hoofdmenu null

3M Unitek

Oplossingen voor
Evenementen en cursussen
Downloads
Extra informatie

SmartClip™ dimpled & hybrid draden

SmartClip dimpled draad

SmartClip dimpled draad

Zonder ligering kunnen draden met relatief gemak door de brackets in de boog bewegen, waardoor ze het zachte weefsel achterin de mond van de patiënt zouden kunnen raken. Dat is zeer oncomfortabel en kan leiden tot spoedafspraken.

Gegolfde draden kunnen maar in beperkte mate verschuiven, zodat de kans op zulke situaties afneemt. Ze kunnen in alle behandelscenario’s worden gebruikt en nemen de noodzaak weg de draad achter buccaal tubes vast te zetten. De esthetisch plezierige golf in de draad geeft ook een permanente aanwijzing voor het midden van de draad, wat bij het aanbrengen handig kan zijn.

SmartClip hybrid draad

SmartClip hybrid archwire

Goede working forces, patiëntcomfort en gebruiksgemak bij het aanbrengen en verwijderen zijn verenigd in de 3M SmartClip hybride draad met een rechthoekige doorsnede. Door de kanten van normale draden met een rechthoekige doorsnede af te ronden, geeft 3M SmartClip hybride draad zowel de kracht van een rechthoekige draad, als de verminderde binding van een ronde draad. Het hybride ontwerp maakt dat de draad makkelijker glijdt, waardoor aanbrengen en verwijderen eenvoudiger is.

Om te bestellen
U kunt dit product rechtstreeks bestellen bij 3M Unitek België.
Klik hier om te bestellen

Product Zoeken
     

Contact
Neem contact op voor meer informatie over onze producten. 
     

Bent u patiënt?
Bezoek dan onze Engelstalige website 3Mbraces.com